Produk Kita

Peredam geter

Peredam geter digunakake kanggo nyedhot getaran konduktor aeolian saka jalur transmisi, uga kawat lemah, OPGW, lan ADSS. Getaran konduktor udara sing disebabake dening angin umum ing saindenging jagad lan bisa nyebabake lemes konduktor cedhak lampiran perangkat keras. Iki bakal nyuda umur layanan kabel ADSS utawa OPGW.

Peredam geter digunakake kanthi akeh kanggo ngontrol getaran aeolian kabel ADSS lan kabel bumi kalebu kabel ground optik (OPGW). Nalika damper dilebokake ing konduktor sing kedher, gerakan bobot bakal ngasilake tikungan baja. Bending saka untaian nyebabake kabel individu kanggo untaian digosok bebarengan, saengga bisa ngilangi energi.

Ana rong jinis damper getaran khas ing kisaran produk jera
 
1) Damper geter spiral
2) Peredam geter Stockbridge
 
Peredam Getaran Spiral digawe saka plastik tahan cuaca, ora korosif, peredam duwe bagean damping sing gedhe kanggo helikopter, lan peredharan geter stockbridge digawe saka hardware stainless steel, aluminium, lan logam. Jinis damper geter bakal dipilih miturut rentang tartamtu lan konduktor.

Jalur Jera nyedhiyakake kabeh sambungan kabel lan aksesoris sing digunakake sajrone konstruksi jaringan FTTX overhead, kayata kurung tiang, tali stainless steel, pancing, belenggu, panyimpenan kendur kabel lan liya-liyane.

Hubungi sampeyan kanggo rincian luwih lengkap babagan peredhot geter iki.