Produk Kita

Bandings Stainless Steel

Produk band utawa strap lan aksesoris sing gegandhengan dirancang kanggo nggabungake utawa ngamanake perlengkapan industri.

Sistem banding minangka seperangkat bahan pengikat lan piranti mbenakake khusus. Kemampuan, ketahanan lan kekuwatan sing kuat banget dadi pilihan sing sampurna kanggo aplikasi sing luwih abot. Kayata ing pambangunan jalur distribusi listrik, jalur transmisi udara, jalur telekomunikasi, konstruksi jaringan optik pasif ruangan, voltase rendah / jalur voltase DC dhuwur lan liya-liyane.

Produk banding sing relevan kalebu:
 
1) Pita pengikat stainless steel
2) gesper baja tahan karat (Klip)
3) Piranti masang
 
Aksesoris band stainless steel Jera memenuhi kriteria standar regional utama kayata CENELEC, EN-50483-4, NF C22-020, ROSSETI (pasar CIS)

Kanggo band stainless steel lan gesper, bisa digawe kanthi macem-macem biji stainless steel: 201, 202, 304, 316, lan 409. Uga kanggo jembar lan kekandelan pita kasebut, kita duwe akeh pilihan sing bisa dipilih gumantung karo klien syarat

Tali waja tahan karat minangka solusi sampurna kanggo ngamanake alat industri sing abot, bisa menehi stabilitas lingkungan sing dhuwur amarga ciri khas materiale.

Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap.