• Matur suwun kawigatosan.

    JERA LINE minangka pabrik sing saya akeh. Kita kerja keras lan nyoba nambah saben dina.

    Kita pengin ngundang sampeyan supaya bisa ndeleng tuwuhing kita.


    Ing kene, kita arep nuduhake:

    * Warta lan acara paling anyar sing ana gandhengane karo industri Fiber optic (FTTH) lan Komunikasi

    * Pameran Paling Anyar sing ana gandhengane karo serat optik lan komunikasi; Pameran JERA dirawuhi lan bakal dirawuhi.

    * Rilis produk anyar

  • Jera Line Has Attended The 22th Cioe In Shenzhen

    Jera Line Wis Melu Cioe kaping 22 ing Shenzhen

    Baris Jera nembe rawuh ing CIOE 2020 (Eksposisi Optoelektronik Internasional China kaping 22) ing Shenzhen wiwit tanggal 9 September ~ 11th 2020. Wektu iki kita njupuk produk kabel Fiber optik kabel hook YK-07, ADSS drop clamp PA-01, Kabel FTTH Anyar , Kotak terminal serat optik FODB-8A.1 kanggo pameran lan ...
    Waca liyane
  • Ftth Cable Has Passed Iec 60794-1-2 E1A Test

    Kabel Ftth Wis Lulus Tes Iec 60794-1-2 E1A

    Kanthi remen ngumumake manawa kabel FOC-R-LSZH (BB) -1xG657A1-3.0 wis lulus tes tarik IEC 60794-1-2 E1A lan tekan 1300N. Iku tegese kabel kita duwe kinerja tarik sing unggul lan bisa memenuhi syarat-syarat ketegangan pelanggan ing konstruksi jaringan. Elec Internasional ...
    Waca liyane