Produk Kita

Tutup Serat Optik Serat

Penutupan sambatan serat optik (FOSC) liyane sing diarani penutupan serat optik, minangka piranti sing digunakake kanggo menehi papan lan perlindungan kanggo kabel serat optik sing dicampur nalika konstruksi jaringan serat optik loop tengah. Iki bisa ditrapake ing rute lemah, udara, pemasangan tembok, pemasangan tiang lan pemasangan saluran.

Miturut macem-macem aplikasi, ana rong jinis panutupan serat optik ing pasar sing bisa dipilih pangguna: Penutupan serat optik tipe horisontal lan penutupan serat optik tipe vertikal.

Penutupan serat optik horisontal kaya kothak sing rata utawa silinder, jinis penutupan iki umume digunakake ing pemasangan tembok, pemasangan tiang lan kuburan ing jero lemah. Penutupan serat optik jinis vertikal uga diarani panutupan serat optik kubah, kaya kubah lan amarga wujud kubah dadi gampang ditrapake ing pirang-pirang panggonan.

Jear FOSC digawe saka plastik tahan kelas 1 UV lan digandhengake karo segel sing njamin cuaca lan bukti karat, sing nyedhiyakake kinerja sing mantep manawa ing njero lemah utawa dikubur ing lemah sajrone konstruksi jaringan FTTX.

Penutupan sambatan serat optik bisa dipasang nganggo bolt utawa tali baja tahan karat kanthi gampang, kabeh aksesoris sing relevan kasedhiya ing kisaran produk jera, wenehana kontak karo rincian mbesuk.