Produk Kita

Bingkai Distribusi Optik Serat

Bingkai distribusi serat optik (ODF), panel panel serat optik liyane diarani kanggo nyebarke, ngatur lan nglindhungi inti serat sajrone jaringan telekomunikasi, ing ruangan peralatan CATV utawa ruangan peralatan jaringan. Bisa ditrapake nganggo antarmuka adaptor sing beda kalebu SC, ST, FC, LC MTRJ, lan liya-liyane aksesoris serat lan pigtail sing opsional.

Kanggo nangani jumlah serat optik kanthi biaya luwih murah lan fleksibilitas sing luwih dhuwur, bingkai distribusi optik (ODF) akeh digunakake kanggo konektor lan gawe jadwal serat optik.

Miturut strukture, ODF umume bisa dipérang dadi rong jinis, yaiku rak mount ODF lan wall mount ODF. Wall mount ODF biasane nggunakake desain kaya kothak cilik sing bisa dipasang ing tembok lan cocog kanggo distribusi serat kanthi jumlah cilik. Lan rak sing dipasang ODF biasane modularitas ing desain kanthi struktur sing kuwat. Bisa diinstal ing rak kanthi luwih fleksibel miturut jumlah lan spesifikasi kabel serat optik.

Bingkai distribusi serat optik Jera (ODF) digawe saka lempengan baja sing digulung adhem kanthi teknologi penyemprotan elektrostatik sing nduweni stabilitas lingkungan lan jaminan lingkungan sing dawa banget. Jera ODF bisa nampung sambungan serat 12, 24, 36, 48, 96, 144.

ODF minangka pigura distribusi serat optik sing paling populer lan komprehensif sing bisa nyuda biaya lan nambah reliabilitas lan keluwesan jaringan serat optik sajrone nggelar lan njaga. 

Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan pigura distribusi serat optik.