Produk Kita

Kothak Pungkasan Serat Optik

Kothak terminasi serat optik liyane sing diarani kothak terminal serat optik yaiku piranti terminal kabel serat optik, siji ujung yaiku kabel optik lan liyane minangka buntut serat optik. Kothak terminasi serat optik cocog kanggo nggabungake kabel serat optik lan kuncir, nyedhiyakake omah sing aman lan aman sing nglindhungi sambungan serat optik lan bisa nggawe inspeksi lan distribusi sing gampang ing jaringan komunikasi FTTx.

Kothak distribusi Jera digawe miturut biji proteksi IP, sing ngidini kothak digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Iki digunakake minangka titik mandap kabel feeder kanggo nyambung karo kabel gulung ing sistem jaringan komunikasi FTTx. Penyambungan serat, pamisahan, distribusi bisa ditindakake ing kothak iki, lan sauntara kasebut menehi perlindungan lan manajemen sing kuat kanggo bangunan jaringan FTTx.

Macem-macem jinis kothak distribusi serat optik dipérang miturut kapasitas inti serat. Kothak mandap kita bisa dipasang nganggo kabel serat optik, tali tambalan, tali pigtail kanthi cara sing gampang.

Jera wis riset akeh desain kothak terminasi serat optik, kita nyediakake produk sing andal, awet lan efektif kanggo pelanggan. Kothak penghentian serat optik Jera nyedhiyakake proteksi mekanik, manajemen lan kontrol rute serat sing fleksibel.

Kita nawakake kabeh aksesoris pasif kanggo konstruksi jaringan FTTH: Adaptor serat optik, kabel tambalan serat optik, penutupan sambatan serat optik, klem kabel gulung, krenjang tiang, pita baja tahan karat lan liya-liyane. Kabeh aksesoris FTTH ngliwati serangkaian jinis tes standar sing gegandhengan sing kasedhiya ing laboratorium internal, kayata + 70 ℃ ~ -40 ℃ Tes bersepeda suhu lan asor, tes kekuatan tarik, Uji penuaan, tes IP lan liya-liyane.

Mangga hubungi kami kanggo rincian luwih lengkap babagan kothak distribusi serat optik kasebut.