Produk Kita

Kabel Patch Optik Serat

Serat patch optik serat liyane sing diarani serat optik jumper patch minangka salah sawijining komponen sing biasane ana ing jaringan serat optik.

Kabel serat optik sing diakhiri karo konektor serat optik ing loro ujung ujung sing ngidini supaya cepet lan gampang disambungake menyang pemancar optik, panrima, kothak PON lan peralatan telekomunikasi liyane sajrone solusi FTTX.

Yaiku macem-macem jinis konektor serat optik, kayata SC, FC, LC, ST, E2000, lan uga bisa digawe saka macem-macem bahan adhedhasar mode kabel serat, struktur kabel, jinis konektor, jinis polishing konektor lan ukuran kabel. Pelanggan bisa milih konfigurasi sing beda-beda gumantung karo sarat.

Hubungi sampeyan kanggo rincian luwih lengkap babagan kabel patch serat optik kasebut.