Produk Kita

Kabel Serat Optik

Kabel serat optik, uga diarani kabel serat optik yaiku majelis sing digunakake kanggo ngirim informasi liwat pulsa cahya. Kabel serat optik digawe saka siji utawa luwih serat serat optik, dikuatake lan dilindhungi kanthi bahan khusus supaya nduweni sifat fisik sing apik sajrone konstruksi lini telekomunikasi.

Serat optik minangka teknologi sing ngidini cahya bisa lelungan ing sadawane tabung kaca sing lancip. Tabung kaca kanthi diameter khusus, biasane 9/125 kanggo sambungan mode siji. Serat sing diproduksi dening macem-macem teknologi njamin radius mlengkung tabung standar G652D, G657 A1, G657 A2. Inti serat diwenehi tinta kanthi macem-macem warna, sing nggawe gandhengane gampang nalika splicing core kabel.

Jera duwe macem-macem jinis kabel sing gumantung karo area aplikasi, kayata:
1) Kabel serat optik utama
2) Kabel serat optik gulung FTTH
3) Kabel serat optik distribusi ing njero ruangan
4) Kabel serat optik saluran
Jinis kabel beda-beda kalebu macem-macem komponen lan digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Sawetara aplikasi njaluk bukti banyu, kekuatan mekanik sing dhuwur, tahan UV lan kita nguatake sawetara materi (Kawat baja, RFP, benang aramid, sele, tabung PVC lsp) ing kabel kanggo nambah kinerja.

Jera sukses nggabungake solusi kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan GPON, FTTx, FTTH. Kabel optik kita bisa ditrapake ing puteran tengah utawa rute pungkasan kanggo bangunan industri, transportasi kereta api lan dalan, bangunan industri, pusat tanggal lan liya-liyane.

Kabel kita wis diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa laboratorium pihak kaping 3, inspeksi utawa tes kalebu kerugian sisipan lan tes kerugian, tes kekuatan tarik, suhu lan Uji Siklus Kelembapan, tes penuaan UV lan liya-liyane sing miturut standar IEC-60794, RoHS lan CE.

Jera nawakake kabeh aksesoris distribusi jaringan optik pasif kayata: penjepit kabel serat optik, tali pacth serat optik, penutupan sambatan serat optik, kothak terminasi serat optik lan liya-liyane.

Hubungi sampeyan kanggo informasi babagan mbesuk!