Produk Kita

Clamp Kabel Serat Optik lan Bracket

Baris Jera nyedhiyakake solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan FTTx. Kita nyedhiyakake macem-macem klem lan kurung kanggo ADSS utawa solusi instal kabel gulung.

Clamp kabel lan braket minangka faktor sing penting banget sajrone proyek telekomunikasi. Jera pengabdian kanggo ngembangake lan ngasilake produk sing awet, hemat biaya lan andal kanggo nyukupi kebutuhan sing beda saka pelanggan. Bahan utama kanggo penjepit lan krenjang yaiku termoplastik tahan UV, baja galvanis, paduan aluminium, baja tahan karat.

Penjepit lan krenjang sing relevan kalebu:
 
1) Klem jangkar kanggo kabel ADSS
2) Clamp suspensi kanggo kabel ADSS
3) Klem jangkar kanggo kabel gambar-8
4) Clamp suspensi kanggo kabel gambar-8
5) Selehake klem kanggo kabel FTTH
6) Klem timah mudhun
7) Kurung jangkar lan penundaan
 
Kita nyedhiyakake klien karo produk serat optik sing mantep kanggo memenuhi macem-macem persyaratan kanthi pengiriman tepat waktu lan rega sing kompetitif.

Kabeh rakitan kabel ngliwati tes tarik, pengalaman operasi kanthi uji coba suhu, tes siklus suhu, tes penuaan, tes resistansi korosi, lsp.

Saben dina kita ningkatake macem-macem produk aksesoris kabel serat optik kanggo tantangan anyar ing pasar global. OEM uga kasedhiya kanggo kita, coba kirim conto utawa konfigurasi rinci, kita bisa ngetung biaya ing wektu sing sithik kanggo sampeyan.

Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap.