Produk Kita

Adaptor Serat Optik

Adaptor serat optik liyane sing diarani kopling serat optik minangka piranti cilik sing digunakake ing sistem serat optik kanthi siji utawa luwih serat input lan siji utawa sawetara serat output. Adaptor serat optik ngidini kabel tambalan serat optik bisa dipasang ing siji utawa liyane ing jaringan gedhe, saengga akeh piranti bisa komunikasi bebarengan. Umume nyebar, digunakake ing jalur transmisi optik serat lan sambungan pangguna pungkasan.

Adaptor serat optik Jera bisa dilebokake ing macem-macem jinis konektor optik ing loro ujung adaptor serat optik kanggo nyadari konversi antar antarmuka sing beda kayata FC, SC, ST, E2000, MPO, MTP, MU lan liya-liyane.

Jear nyedhiyakake produk lengkap adaptor optik serat kanthi kualitas unggul, stabil lan rega kompetitif. Hubungi sampeyan luwih lengkap babagan rincian adaptor.