Produk Kita

Piranti Narik Kabel Serat

Piranti narik kabel serat udara dirancang kanggo digunakake ing konstruksi garis kabel serat optik. Piranti narik bisa narik konduktor kanthi manual utawa mekanik. Kekuwatan narik bisa diowahi dadi gaya clamping, lan bisa mbantu kita ketegangan konduktor serat optik kanthi gampang. Piranti kasebut bisa digunakake sajrone konstruksi garis overhead FTTH utawa peletakan kabel optik lemah.

Piranti instalasi kabel serat optik umum kalebu:
 
1) Rodder saluran fiberglass, jinis roda
2) Kaset iwak rodder Fiberglass
3) Ayo genggeman kawat
4) Dynamometer mekanik
5) Kaos sikil sing narik kabel
6) Katrol kabel string overhead
7) Penarik ketegangan Ratchet
8) Garis narik putar
 
Piranti sing disedhiyakake awet lan stabilitas lingkungan sing apik. Piranti dirancang ora ana kerusakan kabel serat optik lan supaya ora bisa dikirim nalika dipasang.

Mangga hubungi kami kanggo rincian luwih lengkap babagan alat instalasi kabel serat optik kasebut.