Produk Kita

Genggeman Mati Akhir

Genggeman pungkasan sing diarani genggeman kawat sing wis diowahi, dikembangake kanggo digunakake ing jaringan telekomunikasi overhead utawa jalur distribusi tenaga listrik kanggo konduktor gundul lan terisolasi ing menara utawa tiang kayu.

Jinis produk produk genggeman mati kalebu:
 
1) genggeman kabel ADSS,
2) Genggeman kabel ADSS gantung
3) Genggeman kawat untai.
 
Bahan-bahan kasebut digawe saka baja galvanis sing dicelupake panas lan ditutupi wedhi lan lem khusus kanggo nambah gesekan ing antarane konduktor sing ngamanake lan masang jangkar ing tiang udara.

Jera bisa nggawe genggeman pungkasan miturut spesifikasi kabel sampeyan ing wektu cendhak lan tanpa biaya tambahan.

Kabeh genggeman pungkasan kita wis diuji kanthi kolaborasi listrik lan keperluan telekomunikasi kanggo njamin produk bisa nyukupi kebutuhan para klien. Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes jinis sing gegandhengan standar kayata tes suhu lan suhu asor + 70 ℃ ~ -40 ℃, tes kekuatan tarik utama, tes penuaan listrik lan liya-liyane.

Jera minangka perusahaan sing saya akeh, kita nggunakake akeh wektu lan energi kanggo nambah sawetara produk kanggo memenuhi macem-macem persyaratan saka pasar global.

Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap.