Uji penuaan UV lan suhu

Uji penuaan UV lan suhu liyane diarani tes penuaan iklim kanggo mriksa kualitas bahan utawa produk yen bisa nggayuh fungsi lan umur. Tes iki nggawe simulasi kahanan cuaca sing beda-beda, kayata asor dhuwur, radiasi UV dhuwur lan suhu dhuwur.

Kita nerusake tes ing meh kabeh produk kabel nduwur sirah

-Sambung koneksi tindikan

-Klem jangkar

-Kabel optik serat

-Tutup serat optik

-Kothak distribusi serat optik

-Kepit kabel gulung LEBUR

Ruang tes diowahi kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahan manungsa kanggo nggawe keaslian lan presisi eksperimen kasebut. Prosedur tes penuaan iklim kalebu produk ing ruangan kanthi asor sadurunge, radiasi UV, suhu.

Tes sing diowahi nganggo puluhan siklus kritéria sing saya mundhak lan mudhun. Saben siklus kalebu sawetara jam kahanan iklim sing agresif. Kabeh dikontrol dening radiometer, termometer lan liya-liyane. Radiasi, suhu, rasio asor lan wektu beda-beda adhedhasar standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik, lan IEC 61284 kanggo overhead kabel serat optik, lan aksesoris.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sjdafg