Tes kekuatan tarik utama

Tes kekuatan tarik utama liyane sing diarani tes tarik mekanik maksimal sing digunakake kanggo ngukur kemampuan nahan akeh produk mekanik.

Iki minangka tes mekanik ing endi daya tarik ditrapake ing bahan saka loro-lorone nganti sampel ngowahi bentuk utawa rusak. Iki minangka tes umum lan penting sing nyedhiyakake macem-macem informasi babagan materi sing dites, kalebu elongasi, titik panen, kekuatan tarik, lan kekuatan pokok saka materi kasebut.

Jera nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

-Klem penundaan baris

-Genggeman wong lanang sing wis direncanakake

-ADSS galur mati

-Bali baja sing ora entuk

-Klem drop gulung

-Kepit galur

Tes ketahanan alat uji ketegangan gagal kanthi tekanan mekanik lan termal kanthi stres osilasi nduweni nilai beda miturut standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik, lan IEC 61284 kanggo optik serat overhead kabel, lan aksesoris.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo produksi saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing nyukupi sarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

asgerg