Tes bersepeda suhu lan asor

Tes bersepeda suhu lan asor digunakake kanggo nyoba lan nemtokake paramèter lan kinerja produk utawa bahan liwat pangowahan suhu lan asor kayata ing suhu dhuwur lan asor utawa suhu kurang lan asor.

Pangowahan lingkungan ing prekara kaya suhu lan asor banget pengaruhe kanggo materi lan kinerja produk. Kita preform tes iki kanthi nyisipake produk utawa aksesoris ing lingkungan buatan, mbabarake produk kanthi suhu sing ekstrem, sithik mbaka sithik, banjur bali menyang suhu dhuwur. Siklus iki bisa dibaleni maneh ing kasus uji reliabilitas utawa syarat pelanggan.

Jera nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

-Kabel gulung serat optik

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-Klem klem gulung LEBUR

-Klem udara utawa ndandani ndhukung

-Klem kabelABS

Tes standar umum yaiku IEC 60794-4-22, EN-50483: 4, NFC-33-020, NFC-33-040.

Kita adol produk menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad, sawetara negara duwe suhu dhuwur utawa sithik banget, kaya Kuwait lan Rusia. Uga sawetara negara duwe udan terus-terusan lan asor dhuwur kaya Filipina. Kita kudu nggawe manawa produk bisa ditrapake ing kahanan cuaca sing beda-beda lan tes iki bisa dadi ujian sing apik kanggo kinerja produk.

Ruang uji coba simulasi kahanan cuaca sing beda-beda, kisaran suhu sing bisa disetel + 70 ℃ ~ -40 ℃ lan kisaran asor 0% ~ 100%, sing nutupi lingkungan paling kasar ing jagad iki. Kita uga bisa ngontrol tingkat suhu utawa mudhun asor. Syarat uji suhu utawa asor bisa ditemtokake kanggo nyegah kesalahan manungsa lan njamin keaslian lan akurasi eksperimen kasebut.

Kita tes iki ing produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo ngontrol kualitas saben dina.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sdgssgsdg