Tes pengaruh mekanik

Tes dampak mekanik (IMIT) liyane sing diarani tes kejut mekanik, tujuwane tes iki yaiku kanggo nemtokake manawa sifat produk bakal diganti nalika produk kasebut ngalami serangkaian pengaruh ing suhu normal. Liwat tes iki, kita bisa mriksa stabilitas produk sajrone transportasi utawa instalasi.

Jera preforms tes ing produk ing ngisor iki

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-Klem klem KALIM

-Lug, voltase tengah lan gulung voltase dhuwur.

-Kothak terminasi serat optik, soket

-Tutupan sambatan optik serat

Pengujian efek cepet lan ngrusak, kerusakan ora bakal nyebabake kinerja produk sing bener ing suhu. Majelis produk bisa dilebokake ing peralatan uji coba lan tes kanggo pengaruh saka sisih ndhuwur lan saka sisih, kanthi papan logam lan landasan massa sing beda-beda, Bobot silindris bebas bebas liwat jarak sing dituduhake lan nyemprotake produk sing wis diuji.

Standar uji coba miturut CENELEC, EN50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik, lan IEC 61284 kanggo kabel serat optik overhead, lan aksesoris. Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

odsog