Tes atose materi

Tes pangukuran kekerasan digunakake kanggo mesthekake produk utawa materi bisa nolak pengaruh mekanik sajrone dipasang utawa digunakake karo produk liyane sing gegandhengan. Iki minangka salah sawijining indeks penting kanggo ndeteksi sifat-sifat bahan, tes kekerasan bisa nggambarake beda komposisi kimia, struktur jaringan lan teknologi perawatan bahan.

Tujuan utama tes kekerasan yaiku kanggo nemtokake kesesuaian bahan kanggo aplikasi sing diwenehake. Bahan umum kayata baja, plastik, pita duwe resistensi marang deformasi, mlengkung, kualitas tread, ketegangan, tindikan.

Jera nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

-Klem optik serat

-Mesin garis voltase dhuwur

-Lug bolt kepala geser voltase rendah

-Klem listrik voltase rendah

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-Kurung voltase kabel kurang

-Kothak distribusi serat optik

-Menyang kurung

-Kabel gulung optik serat

-Tutup serat optik serat

Kita nggunakake mesin uji coba atasan rockwell manual kanggo nyoba produk lan bahan logam ferrous, uga nggunakake mesin uji coba kekerasan dharat kanggo nyoba bahan plastik lan pita.

Kita nggunakake piranti uji coba kanggo tes kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo sarat mutu. Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

dhd