Tes sisipan lan ngasilake kerugian

Kelangan sinyal, sing ana ing sadawane link serat optik, diarani ilang insertion, lan tes loss insertion yaiku kanggo ngukur kerugian cahya sing katon ing inti serat optik lan sambungan kabel serat optik. Pangukuran jumlah cahya sing dibayangke maneh menyang sumber diarani tes rugi bali. lan kerugian sisipan lan rugi bali kabeh diukur ing desibel (dBs).

Ora preduli saka jinis, nalika sinyal mlaku liwat sistem utawa komponen, kapitunan listrik (sinyal) ora bisa dihindari. Nalika cahya ngliwati serat, yen kerugiane sithik banget, ora bakal mengaruhi kualitas sinyal optik. Mundhake kerugian sing luwih dhuwur, luwih akeh jumlah sing dibayangke. Mula, yen saya akeh rugi, saya akeh refleksi lan luwih becik sesambungane.

Jera nerusake tes ing produk ing ngisor iki

-Kabel gulung optik serat

-Adaptor optik serat

-Fiber patch optik serat

-Figta optik serat

-Sebar PLC optik serat

Kanggo tes koneksi inti serat dioperasikake karo standar IEC-61300-3-4 (Cara B). Standar prosedur IEC-61300-3-4 (Cara C).

Kita nggunakake peralatan uji coba kanggo tes kualitas saben dina, Kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo sarat mutu. Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sdgsg