Tes kekandelan galvanisasi

Fittings hardware baja galvanis duwe resistensi korosi ing permukaan. Nggunakake elektrolisis kanggo mbentuk seragam, padhet, logam utawa campuran paduan sing apik ing permukaan benda kasebut. Lan ngukur tes ketebalan galvanis sing digunakake kanggo njamin kualitas nglindhungi seng kanggo njamin produk kasebut bisa nglindhungi kanthi beda ing kahanan cuaca sing beda.

Jera nerusake tes ing produk ing ngisor iki

-Layar hardware overhead voltase dhuwur

-Kurung kabel serat optik

-Kurung voltase kabel kurang

-Pasang bal isolator polimer

-Klem voltase OHL voltase murah

-Klem kabel optik serat

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

Pengujian dioperasikake kanthi pengukur elektronik, metode tes adhedhasar CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sddfgsdg