Tes resistensi geni

Tes resistensi geni liyane sing diarani tes tahan api digunakake kanggo njamin keamanan produk utawa bahan kita lan kanggo ngukur persyaratan tanggapan geni. Kita kudu nindakake tes iki kanggo mriksa resistensi geni, utamane produk sing kudu ditrapake ing lingkungan sing ekstrem.

Jera nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

-Kabel gulung optik serat

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

Tes resistensi geni dioperasikake kanthi tungku vertikal miturut standar IEC 60332-1, standar IEC 60332-3. Peralatan tes diowahi kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahan manungsa kanggo nggawe keaslian lan presisi eksperimen kasebut.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

aggdsg