Tes refleksi inti serat

Tes refleksi inti optik diterusake dening Optical Time Domain Reflectometer (OTDR). Piranti sing digunakake kanggo ndeteksi kesalahan ing link serat optik jaringan komunikasi. OTDR ngasilake pulsa ing njero serat kanggo diuji kesalahan utawa cacat. Acara sing beda ing serat nggawe buyar mburi Rayleigh. Pulsa bali menyang OTDR lan kekuwatane banjur diukur lan diwilang minangka fungsi wektu lan direncanakake minangka fungsi serat. Kekuwatan lan sinyal bali nyritakake babagan lokasi lan intensitas kesalahan sing ana saiki. Ora mung pangopènan, nanging uga layanan instalasi jalur optik nggunakake OTDR.

OTDR migunani kanggo nyoba integritas kabel serat optik. Bisa verifikasi kapitunan, ngukur dawa lan nemokake kesalahan. OTDR uga umume digunakake kanggo nggawe "gambar" kabel serat optik nalika nembe diinstal. Mengko, bisa dibandhingake antarane tilas asli lan tilase liya sing dijupuk yen ana masalah. Nganalisis tilas OTDR mesthi digawe luwih gampang kanthi nduwe dokumentasi saka tilase asli sing digawe nalika kabel dipasang. OTDR nuduhake manawa kabel dihentikan lan ngonfirmasi kualitas serat, sambungan lan campuran. Jejak OTDR uga digunakake kanggo ngatasi masalah, amarga bisa nuduhake serat ing serat nalika jejak dibandhingake karo dokumentasi instalasi.

Jera nerusake tes kabel gulung FTTH kanthi dawa gelombang (1310.1550 lan 1625 nm). Kita nggunakake OTDR YOKOGAWA AQ 1200 ing tes kualitas iki. Nliti kualitas kabel supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo sarat kualitas.

Kita nyoba iki ing saben kabel sing diprodhuksi.
Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.
Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

dsggsdf