Tes penuaan korosi

Tes penuaan korosi liyane sing diarani tes ruangan Salty. Tes nggawe simulasi kahanan cuaca sing beda-beda, asor dhuwur, korosi agresif, suhu dhuwur kanggo menilai resistansi korosi produk utawa suku cadang logam. Tes iki mbantu kita mriksa kualitas produk utawa bahan kanggo nggawe produk sing bisa ditrapake ing macem-macem kahanan iklim.

Kita nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

-Kepling gulung kawat kaping

-Kurung kabel LV ABC Aluminium

-Baja baja sing ora entuk

-Gesper baja nggayuh

Aksesoris logam sing relevan

Ruang tes diowahi kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahan manungsa kanggo nggawe keaslian lan presisi eksperimen kasebut. Tes simulasi ing sacedhake kahanan cuaca segara sing duwe bahan Korosif: natrium klorida lan bakal ngrusak fittings logam. Tes iki minangka salah sawijining sing paling penting kanggo perlengkapan logam, kaya kabel bola ketegangan, lan cangkang klem ketegangan, bagean logam saka penutupan sambatan serat optik.

Korosi, suhu, rasio asor lan wektu duwe nilai sing beda miturut standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik, lan IEC 61284 kanggo kabel serat optik overhead, lan aksesoris.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

dsiogg