Lingkup Tes Laboratorium

Jera line nduweni komitmen kanggo ngasilake produk serat optik sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan. Kita ora mung peduli karo fasilitas produksi nanging uga tes kinerja produk. Piranti uji lan alat pangukur sing paling lengkap lan dibutuhake dilengkapi ing laboratorium internal jera kanggo tes kualitas saben dina utawa tes kinerja produk anyar.

Kita duwe insinyur sing berpengalaman kanggo nerusake lan ngoperasikake uji coba kinerja produk utawa aksesoris sing gegandhengan kanggo memenuhi macem-macem syarat saka pelanggan. Uga ing proses pangembangan produk anyar, kita uga bakal nggunakake peralatan sing relevan kanggo nyoba kinerja produk supaya bisa memenuhi standar mutu. Kabeh prestasi produk didhasarake karo pengetahuan, sing asale saka pengalaman tes lan ilmu produk sing akeh.

Jera bisa nglakokake seri tes standar sing gegandhengan karo produk kabel serat optik:

1) Tes voltase listrik ing banyu

2) Uji penuaan UV lan suhu

3) Uji penuaan korosi

4) Tes kekuatan tarik utama

5) Tes torsi kepala nyukur

6) Tes pengaruh mekanik

7) Tes perakitan suhu sedheng

8) Tes penuaan listrik

9) Tes kekandelan galvanisasi

10) Uji atose materi

11) Tes resistensi geni

12) Tes sisipan lan kerugian

13) Tes refleksi inti optik

14) Tes bersepeda suhu lan asor

Kabeh produk lan aksesoris serat optik lulus tes seri miturut IEC 61284 lan 60794.

Sugeng hubungi kita, sampeyan bakal entuk macem-macem produk kanthi kualitas sing bisa dipercaya, rega kompetitif, pangiriman paling cepet lan layanan antusias!