Babagan Kita

YUYAO JERA LINE FITTING CO., LTD minangka pabrik sing berkembang ing taun 2012, sing ngasilake solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik dening teknologi FTTX lan FTTH ing aplikasi jero ruangan njero ruangan. Pabrik Jera duwe infrastruktur fasilitas lengkap kanggo ngasilake komponen kabel serat optik kanggo pambangunan jaringan telekomunikasi.

Misi kita yaiku kanggo memenuhi tuntutan pasar liwat pangembangan teknologi ing sektor bisnis sing gegandhengan karo level paling dhuwur kanthi nggunakake inovasi lan ngerti kepiye.

Visi kita yaiku supaya bisa ngupayakake nggawe kompleks produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo pambangunan jaringan telekomunikasi.

Rentang produk utama kalebu:

● Kabel FTTH optik lan ADSS optik

● klem gulung FTTH, krenjang gulung FTTH.

● Klem lan serat kurung serat optik kanggo kabel utusan ADSS lan Gambar 8.

● Kotak mandap serat optik, FTB

● Tutup serat optik. FOSC

● Genggeman kawat heliks kanggo kabel utusan ADSS lan Gambar 8.

● Gegandhengan karo produk optik distribusi jaringan optik pasif, ditrapake ing konstruksi jaringan FTTx.

Pabrik serat Jera duwe kapasitas 2500 meter persegi, duwe puluhan unit peralatan sing terus berkembang.

Pabrik Jera beroperasi miturut ISO 9001: 2015, iki ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Eropa, CIS, Amerika Selatan lan Lor, Timur Tengah, Afrika, lan Asia.

Kualitas produk Jera diverifikasi kanthi kolaborasi sarana telekomunikasi lan laboratorium pihak kaping 3 supaya bisa memenuhi peraturan pasar lokal lan standar para pelanggan. Kita mriksa kabeh produk ing laboratorium pabrik kanggo memenuhi syarat lokal lan standar nasional kanggo para pelanggan.

Muga-muga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi desain produk sing trep, rega sing padha, kualitas percaya diri, OEM fleksibel lan layanan R&D sing cepet.

Saben dina kita nambah sawetara produk kanggo nggayuh tantangan anyar ing pasar global.

Sugeng rawuh kerja sama, niat kita setya nggawe hubungan bisnis jangka panjang sing andal kanthi rega sing padha, layanan lengkap lan solusi produk sing andal.