Klompok Produk

Produk sing Gegandhengan Kabel Serat Kanthi Kualitas sing Bisa Dipercaya lan Harga Kompetitif

Babagan Kita

Produk Kabel Serat Optik Kanthi Kualitas sing dipercaya lan Harga Kompetitif Saka Pabrik

Didegaké ing 2012, Yuyao Jera Line Fitting Co., Ltd.minangka pabrik sing saya akeh, pabrik saya akeh, sing ngasilake solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik dening teknologi FTTX lan FTTH ing aplikasi jero ruangan njero ruangan. Pabrik Jera duwe infrastruktur fasilitas lengkap kanggo ngasilake komponen kabel serat optik kanggo pambangunan jaringan telekomunikasi.

Rentang produk utama kalebu:

● Kabel FTTH optik lan ADSS optik

● klem gulung FTTH, krenjang gulung FTTH.

● Klem lan serat kurung serat optik kanggo kabel utusan ADSS lan Gambar 8.

● Kotak mandap serat optik, FTB

● Tutup serat optik. FOSC

● Genggeman kawat heliks kanggo kabel utusan ADSS lan Gambar 8.

● Gegandhengan karo produk optik distribusi jaringan optik pasif, ditrapake ing konstruksi jaringan FTTx.

Napa Pilih Kita

  • 2f43e5a31
  • b02c9773
  • 19f90aab1
  • 544d2d3a1
  • 96982e58