Produk Kita

Gesper Stainless Steel Cacing

Gesper ngunci sekrup jinis cacing digunakake bebarengan karo pita baja tahan karat jinis cacing perforated, kanggo ndandani utawa masang braket serat optik utawa pancing ing kutub sajrone depolyment garis FTTH.Bahan stainless steel nyedhiyakake kualitas sing luar biasa, ngidini digunakake ing macem-macem kahanan cuaca.

Materi kasedhiya karo 201 utawa 304 sing gumantung saka syarat.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

maca liyane
pungkasan...

Jera line, direct factory of fiber optic cable and related accessories