Produk Kita

Pita Stainless Steel Worm

Pita baja tahan karat jinis cacing uga disebut pita baja tahan karat perforated, digunakake kanggo ndandani utawa masang braket kabel gulung serat optik, pancing, utawa jinis gunung liyane sajrone konstruksi garis FTTH.

Badan band stainless steel diproses kanthi perforasi, bisa dipotong kanthi gampang lan pangguna bisa ngethok dawa sing dibutuhake nalika dijaluk.Iku biasane Applied karo sirah fastener, instalasi gampang banget mung perlu ngencengi meneng dening screwdriver.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan produk iki.

maca liyane
pungkasan...

Jera line, direct factory of fiber optic cable and related accessories