Produk Kita

Damper Getaran

Peredam getaran digunakake kanggo nyerep getaran aeolian saka konduktor saluran transmisi, uga kabel lemah, OPGW, lan ADSS.Getaran konduktor aerial sing disebabake angin umume ing saindenging jagad lan bisa nyebabake kesel konduktor ing cedhak lampiran hardware.Bakal nyuda umur layanan kabel ADSS utawa OPGW.

Damper geter digunakake kanggo ngontrol getaran aeolian saka kabel ADSS lan kabel bumi kalebu kabel ground optik (OPGW).Nalika damper diselehake ing konduktor geter, gerakan bobot bakal mlengkung untaian baja.Mlengkung untaian kasebut nyebabake kabel-kabel saka untaian kasebut digosok bebarengan, saéngga mbuwang energi.

Ana rong jinis damper getaran khas ing macem-macem produk jera
 
1) Spiral getaran damper
2) Peredam geter jembatan
 
Spiral Geter Dampers digawe saka weather-tahan, plastik non-korosif, damper duwe gedhe, helically-kawangun bagean damping ukuran kanggo kabel, Lan stockbridge damper geter digawe saka stainless steel, aluminium, lan hardware logam.Jinis damper geter bakal dipilih miturut span tartamtu lan syarat konduktor.

Garis Jera nyedhiyakake kabeh sambungan kabel lan aksesoris sing digunakake sajrone konstruksi jaringan FTTX nduwur sirah, kayata kurung kutub, tali stainless steel, pancing, belenggu, panyimpenan kabel slack lan liya-liyane.

Mangga hubungi kita kanggo katrangan luwih lengkap babagan peredam geter iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages