Produk Kita

Swivel Shackle

Swivel shackle digunakake karo kaos kaki narik nduwur sirah kanggo ngilangke sembarang twisting sak instalasi kabel serat optik.Putar nduwur sirah digunakake ing antarane rong genggaman narik nduwur sirah kanggo ngganti konduktor lawas kanthi sing anyar utawa ing antarane genggeman sing narik lan tali kawat ing winch.Iki nyegah twisting konduktor.

Bebas bae kanggo takon babagan swivel shackle.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages