Produk Kita

Clamps Suspension Kanggo Figure-8 Kabel

Clamps suspension kanggo tokoh 8 kabel dirancang kanggo nundha tokoh 8 kabel serat optik diameteripun beda karo jinis utusan ing jengkal cendhak.Clamps universal kanggo ditrapake ing baja, FRP, Kevlar, utusan AAC.

Rute kabel serat optik bisa lurus utawa ngowahi, kanthi sudut nganti 25. Clamps kita ora ngethok jaket kabel lan njamin panggunaan sing dawa.

Kita tokoh 8 kabel suspensi Clamps digawe saka

- Plastik tahan UV
- Dilapisi baja galvanis
- Hardware galvanis utawa stainless steel

Instalasi clamp suspensi gampang banget, piring logam clamp ngidini instalasi clamp ing kutub kanthi nggunakake band stainless steel lan pancing pigtail utawa kurung.Kabeh jera diprodhuksi clamp aerial lulus tes tensile, test siklus suhu saka -60 ℃ - + 60 ℃, test tuwa, test karat etc.

Jera beroperasi miturut standar ISO9001: 2015, kita peduli babagan kepraktisan lan kinerja biaya produk kita.Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages