Produk Kita

Clamps Suspension Kanggo Kabel ADSS

Klem suspensi ADSS minangka piranti sing digunakake kanggo ndhukung utawa ngunci kabeh kabel sing ndhukung dielektrik (ADSS) ing kutub utawa menara sajrone konstruksi jalur FTTx udara.Biasane clamps iki bisa diinstal ing jarak cendhak ing rute penengah.

Instalasi klem suspensi aerial trep banget kanggo ditrapake kanthi ukuran kabel ADSS sing beda.Desain anti gulung (kayata sisipan tali neoprene) ora ngidini konduktor mudhun saka klem suspensi.Lan kanggo saben clamp penundaan nduwur sirah, kita duwe pancingan pole cocog utawa krenjang kanggo nggunakake bebarengan kang kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka Déwan.

Klem penundaan Jera ADSS digawe saka

- Baja galvanis
-Neoprene utawa nilon plastik tahan UV

Jera nggunakake termoplastik kelas 1 kanggo ngasilake bagean plastik, lan kabeh bagean logam diproses kanthi finish tahan cuaca sing bakal njamin panggunaan sing suwe.

Kabeh jera mrodhuksi Clamps penundaan dipriksa dening testing seri ing laboratorium interior kita kang kalebu tes kekuatan tension maksimum, tes tahan UV, test resistance karat test suhu muter etc.
Jera minangka pabrik langsung sing ngasilake komponen aerial kanggo penyebaran FTTH aerial, hubungi kita kanggo informasi produk liyane!

maca liyane
pungkasan...
jera advantages