Produk Kita

Stringing lever hoist

Stringing lever hoist, digunakake kanggo narik konduktor beda uga kanggo kabel serat optik.Digunakake kanggo nggayuh beban ngangkat lan instalasi kabel serat optik kanthi manual.

Winch mekanik liyane sing diarani bisa digunakake kanggo kabeh jinis alat kabel.Loro pancingan bantuan kabel hoist kanggo didandani, dilengkapi pin ngunci lan sistem ratchet kang nyegah Mudhun dening kesalahan.

Bebas bae kanggo takon babagan stringing level hoist.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages