Produk Kita

Strand Wire Guy Grips

Helical wire dead end guy-grips dikembangake kanggo nyekel kawat untaian sajrone instalasi ing kutub kayu siji sing ana gandhengane karo konstruksi distribusi, utawa menara beton, minangka analog saka clamps strand wedge klasik.
Strand guy grip digawe saka baja galvanis, kabel standar ASTM A475.

Guy-grip dead-ends ora mbutuhake alat khusus kanggo instalasi lan bisa dipasang ing tali kawat, langsung.Ukuran kabel Strand Guy dirating kanggo nahan luwih saka kekuatan pecah sing dirating saka untaian wong sing digayuh kanthi wangun kawat khusus lan konfigurasi genggeman deadend lan nyemprotake wedhi lan lem.

Liyane sing diarani Big Grip utawa Guy wire strand dead end product nyebar ing saindenging jagad lan cocog karo kabeh syarat beban tegangan lan daya tahan jaringan distribusi ing loro wilayah kasebut: telekomunikasi nganggo kabel ADSS serat optik lan distribusi listrik nganggo ABC, AAAC, ACSR , ACSS, konduktor gundhul lan ditutupi
Jera preformed line produksi saged nyetel kawangun kabel menara wong deadend sesuai kanggo specification saka klien untaian kabel.

Jera helical duwe sawetara lengkap peralatan test kanggo nerusake test jinis heliformed mati ends saka preformed guy grip kanggo sawetara kawat baja terdampar.

Jera line fokus ing kualitas lan sawetara lengkap saka baja kawangun grip, kang kalebu: wong mati-mburi grip, suspension grip, untaian kawat guy grip, kurung pole ftth, pole pancing lan etc.

Saben dina kita nambah produk kanggo entuk tantangan anyar ing pasar distribusi listrik lan jaringan global.Sugeng rawuh ing kontak kanggo informasi luwih lengkap!

maca liyane
pungkasan...
jera advantages