Produk Kita

Tali Stainless Steel

Tali pita baja tahan karat minangka peran utama solusi pengikat pita baja.Bisa digawe saka macem-macem gelar band stainless steel dening SUS 201, 202, 304, 316, 409. Lan kanggo syarat aplikasi beda bisa digawe karo jembaré beda lan kekandelan.

Amarga versatility, kekiatan lan kekuatan bejat dhuwur nemen sing ngidini kanggo dadi pilihan sampurna kanggo masang utawa mbenakake rakitan industri.Panggunaan umum saka band tajem stainless kanggo mbenakake majelis anchoring lan penundaan utawa piranti liyane kanggo kutub, digunakake digunakake ing construction saka jaringan optik pasif, ing transportasi segara lan railway, pertambangan, lenga lan industri gas.

Dibandhingake karo supplier liyane, tali baja tahan karat Jera duweni nilai elongasi sing unggul, lan tali baja tahan karat jera dilindhungi karo kothak plastik saka macem-macem warna sing gampang kanggo indetifikasi kelas baja lan trep kanggo digawa.Amarga produk tugas abot, cara pengepakan yaiku kothak plus kothak plastik sing mbantu ngamanake produk sajrone transportasi.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan tali band stainless steel jera.

maca liyane
pungkasan...
Jera line, direct factory of fiber optic cable and related accessories