Produk Kita

Gesper Stainless Steel

Gesper baja tahan karat, sing diarani klip baja tahan karat sing dirancang kanggo masang fitting pole, clamps jangkar, fitting suspensi lan fitting utawa aksesoris liyane bebarengan karo pita baja tahan karat ing rute buntu lan penengah sambungan listrik utama.

Gesper baja tahan karat bisa digawe kanthi macem-macem gelar, bahan umum yaiku SUS 202, 304, lan 316. Kita ngasilake 2 jinis gesper utama:

-Gesper baja tahan karat, tipe L
-Gesper baja tahan karat, tipe T

Gesper stainless steel Jera dikuwatake, iki bisa njamin umur layanan lengkap lan dipasang ing beban mekanik sing signifikan.Gesper baja tahan karat bisa digawe saka macem-macem ukuran lan bahan sing gumantung saka syarat aplikasi.

Gesper sing diprodhuksi Jera diuji kanthi tes seri ing laboratorium interior kita, tes kalebu tes kekuatan mekanik, tes karat, tes tuwa lan liya-liyane.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan klip stainless steel iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages