Produk Kita

Banding Stainless Steel

Pita utawa produk strapping lan aksesoris sing gegandhengan dirancang kanggo nggabungake utawa ngamanake peralatan industri.

Sistem banding minangka set bahan pengikat lan piranti mbenakake khusus.Iku versatility, kekiatan lan nduweni kekuatan bejat dhuwur banget kang ndadekake iku pilihan sampurna kanggo aplikasi abot.Kayata ing pambangunan saluran distribusi listrik, saluran transmisi aerial, saluran telekomunikasi, pambangunan jaringan optik pasif ruangan, garis ABC tegangan rendah / tegangan dhuwur lan liya-liyane.

Produk banding sing relevan kalebu:
 
1) Tali pengikat stainless steel
2) gesper stainless steel (Klip)
3) Piranti band
 
Aksesoris pita stainless steel Jera memenuhi kritéria standar regional utama kayata CENELEC, EN-50483-4, NF C22-020, ROSETI (pasar CIS)

Kanggo band lan gesper stainless steel, kita bisa nggawe ing macem-macem gelar stainless steel: 201, 202, 304, 316, lan 409. Uga kanggo sudhut lan kekandelan saka bands kita duwe akeh pilihan kang bisa milih gumantung ing klien ' syarat.

Strapping baja tahan karat minangka solusi sing sampurna kanggo ngamanake peralatan industri kanthi beban abot, bisa nyedhiyakake stabilitas lingkungan sing dhuwur amarga karakteristik material.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih.

maca liyane
pungkasan...

Worm stainless steel band Worm stainless steel bucklesJera stainles steel bands卡扣打包工具

 

jera advantages