BANDINGS, POLE HARDWARE

Garis Jera nyedhiyakake solusi banding lan anchoring kanggo jaringan serat optik FTTx aerial.

Kajaba kabel serat optik lan aksesoris mandap serat, Jera uga nyedhiyakake hardware garis nduwur sirah sing dipercaya kanggo panyebaran saluran udara ruangan.Produk utama kalebu band stainless steel, gesper stainless steel, jangkar krenjang, pancingan tension, pole-line bolts, kabel serat optik slack panyimpenan etc. Kabeh hardware padha urip dawa dirancang lan gampang kanggo operasi sak aplikasi.

Kabeh komponen kasebut diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa 3rdlaboratorium partai sing selaras karo standar IEC-60794.Kajaba iku, kita kudu nandur modal maneh ing produksi lan R&D ora kurang saka 70% EBITDA, sing ngidini kita marem pelanggan saka luwih saka 40 negara - ing saindenging jagad.

Saben dina, kita nambah produk kanthi desain modern lan kualitas sing dipercaya, kanggo ngrampungake tantangan anyar babagan pasar informasi global sing berkembang.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane, kita bakal seneng nampapitakonsaka sampeyan!