JARINGAN SERAT OPTIK AERIAL

Garis Jera nyedhiyakake solusi lengkap kanggo konstruksi garis FTTx aerial.

Kita wis ngembangake macem-macem produk sing bisa dipercaya kanggo jaringan serat optik pangeboman, produk kalebu kabel serat optik, kabel patch kabel drop, clamps gulung serat optik, Clamps kabel ADSS, kothak serat optik, produk garis preformed, braket garis kutub lan pancing, stainless baja banding etc. Meh produk related kanggo jaringan optik pasif sampeyan bisa nemokake ing kelompok produk kita.

Kabeh komponen kasebut diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa 3rdlaboratorium partai sing selaras karo standar IEC-60794.Kita nawakake macem-macem produk FTTX sing dipercaya lan kompetitif kanthi desain modern lan biaya efektif lan umur dawa.

Saiki, biaya logistik saya dhuwur banget, pabrik sing bisa menehi solusi lengkap dadi luwih penting.Ora mung ngirit biaya transportasi kanthi pangiriman wadhah lengkap, nanging uga ngirit wektu kanggo ngatasi sawetara supplier kanggo tuku produk sing beda-beda.