SOLUSI

Jalur Jera minangka pabrik langsung, sing ngasilake infrastruktur kabel.

Produk kita ditrapake ing wilayah konstruksi jalur komunikasi ing ngisor iki:

-Jaringan serat optik udara.
-Jaringan serat optik njero ruangan.
- Banding, hardware overhead line.

Kami memproduksi berbagai macam kabel serat optik, kotak terminal, penutupan sambatan, klem, pegangan pria kawat preformed, pita baja tahan karat, dan perangkat keras kutub untuk jaringan optik pasif (PON), digunakan di luar ruangan (Overhead) dan kabel serat optik dalam ruangan. rute distribusi.

Produk kita diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa 3rdLaboratorium partai, kanthi ngatur inspeksi ing ngisor iki: Tes penuaan UV lan suhu, tes penuaan korosi, tes kekuatan tarik pokok, tes selipan lan kerugian bali lan liya-liyane sing selaras karo standar IEC-60794.

Saben dina, kita nambah produk, kanggo ngrampungake tantangan anyar pasar global sing berkembang.Kita gawe marem pelanggan saka luwih saka 40 negara - ing saindenging jagad.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.