Produk Kita

Kabel ADSS tabung tunggal

Kabel ADSS tabung sinyal (All-Dielectric Self-Supporting) dirancang kanggo jalur distribusi sinyal FTTX udara.Ora ana komponen metalik lan kabel ora perlu utusan kanggo ndhukung, supaya bisa diinstal sak kutub span cendhak kanggo aplikasi kutub.

Kabel ADSS mikro biasane kasusun saka inti serat, dikuatake dening tabung longgar PBT lan benang aramid sing diisi kabeh diameter kabel, inti serat diselehake ing jero tabung lan kabeh struktur diisi sele.Sarung kabel njaba bisa dipilih kanthi LSZH utawa TPU miturut syarat aplikasi.Jinis inti serat kabel gulung bunder iki bisa digawe saka serat G652D, G657A1, A2, B3 miturut panjaluk.

Garis Jera duwe laboratorium dhewe kanggo nindakake tes seri kanggo kabel aerial miturut standar IEC-60794 lan kabeh kabel kita cocog karo kritéria Rohs lan CE.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...

jera-advantages