Produk Kita

Self-supporting FTTH flat drop kabel

Kawat gulung ftth sing ndhukung mandhiri sing diarani kabel drop aerial figure-8, dirancang kanggo instalasi sing gampang lan ekonomis kanggo nyambungake pangguna pungkasan menyang jaringan telekomunikasi.

Figure 8 kabel gulung aerial minangka bagéyan penting saka baris FTTH, biasane ngemot siji utawa luwih serat lan dikiataken karo kabel utusan, anggota kekuatan lan sarung njaba kanggo nyedhiyani kinerja fisik apik sak aplikasi.Jera nawakake telung jinis kabel gulung angka wolu:

Kawat baja lan rod baja diperkuat angka 8 kabel
Kawat baja lan rod FRP dikuatake kabel angka 8
kabel FRP lan rod FRP dikiataken tokoh 8 kabel

Aplikasi saka kabel gulung jinis kupu cocok kanggo digunakake nalika ukuran cilik lan kekuatan stensile dibutuhake ing span tengah utawa konstruksi jaringan mil pungkasan.Kapasitas maksimal kabel iki yaiku 4 serat, jinis serat bisa digawe saka G657 A1, A2 miturut panyuwunan.Materi kabel kekuatan utawa rod kekuatan bisa dipilih miturut panjaluk aplikasi sing beda.Sarung kabel bisa digawe saka bukti UV LSZH utawa PVC, pilihan warna ireng utawa putih.

Saiki kita duwe jalur produksi sing diwasa kanggo ngasilake kabel drop ftth, lan kita duwe laboratorium dhewe kanggo nindakake tes seri kanggo kabel ftth aerial miturut standar IEC-60794.Visi kita yaiku ngasilake produk sing paling lengkap lan efisien biaya kanggo para klien ing panyebaran FTTH.Sugeng rawuh ing pitakonan kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages