Produk Kita

produk

Pabrik Jera mrodhuksi lan nyedhiyakake macem-macem kabel serat optik, klem, kothak, grip guy lan hardware pole kanggo jaringan optik pasif (PON), digunakake ing rute distribusi kabel serat optik ruangan (Overhead) lan njero ruangan.

Produk kita diterapake ing konstruksi jaringan internet, diatur dening teknologi FTTx minangka bagéan saka GPON, ing bangunan industri, house house lan pusat data.