Produk Kita

PLC Splitter, Modul Mini (Blockless PLC Splitter)

Blockless PLC Splitter kanggo nyebarake sinyal optik ing FTTH.
Splitter serat optik adhedhasar teknologi PLC (sirkuit gelombang cahya planar) menehi solusi distribusi cahya sing murah.
Jinis produk: 1X2, 1X4, 1X8, 1X16, 1X32, 1X64.

Fitur tombol:
1. Blockless PLC splitter nduweni proteksi serat sing luwih kuat tinimbang splitter serat gundhul.
2. Dilengkapi pigtails SC / UPC, SC / APC
3. Dilengkapi adaptor SC / UPC, SC / APC
4. Instalasi FTTH murah
5. Dimensi cilik ngidini nggunakake macem-macem kothak distribusi utawa lemari jaringan.
6. Low Polarisasi Gumantung Mundhut
7. Stabilitas Lingkungan Banget
8. Instalasi FTTH njero ruangan utawa ruangan

Area aplikasi:
1. Fiber to the point (FTTX)
2. Serat menyang omah (FTTH)
3. Jaringan optik pasif (PON)
Pemisah modul mini kasedhiya karo produk sing gegandhengan kayata kothak distribusi serat.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages