Produk Kita

PLC mini cassette splitter

Serat optik PLC mini cassette splitter adhedhasar piranti distribusi cahya optik panuntun gelombang terpadu kuarsa.Jaringan serat optik nggunakake sinyal optik sing digandhengake karo braches kanggo nyambungake peralatan terminal lan kanggo cabang sinyal optik.

Jera mini PLC cassette splitter nduweni ukuran kompak dibandhingake karo normal PLC cassette splitter, bisa ditrapake karo sawetara kothak distribusi serat optik kayata FODB-8 sajrone konstruksi garis FTTH aerial.

Fitur tombol:
1. Dilengkapi pigtails SC / UPC, SC / APC
2. Dilengkapi adaptor SC / UPC, SC / APC
3. Low biaya instalasi FTTH
4. Instalasi FTTH njero ruangan utawa ruangan
5. Aplikasi kothak mandap serat optik
6. Serat dijamin dening kasus plastik ABS
7. Rel guide plastik njamin fiksasi manteb ing ati
8. Suhu operasi: -20 ~ 85 ℃
9. Low Polarisasi Gumantung Mundhut

Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon kanggo splitter kaset PLC mini iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages