Produk Kita

Splitter Kaset PLC

Splitter kaset serat optik kanggo nyebarake sinyal optik ing FTTH.
Splitter kothak optik adhedhasar teknologi PLC (sirkuit gelombang cahya planar) menehi solusi distribusi cahya sing murah.
Jenis produk: 1X2, 1X4, 1X8, 1X16.

Fitur tombol:
1. Dilengkapi pigtails SC / UPC, SC / APC
2. Dilengkapi adaptor SC / UPC, SC / APC
3. Low biaya instalasi FTTH
4. Instalasi FTTH njero ruangan utawa ruangan
5. Aplikasi kothak mandap serat optik
6. Serat dijamin dening kasus plastik ABS
7. Rel guide plastik njamin fiksasi manteb ing ati
8. bukti bledug.
9. Low Polarisasi Gumantung Mundhut
10. Stabilitas Lingkungan Banget

Area aplikasi:
1. Fiber to the point (FTTX)
2. Serat menyang omah (FTTH)
3. Jaringan optik pasif (PON)
Splitters jinis Kaset ABS kasedhiya karo produk sing gegandhengan kayata kothak mandap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages