Produk Kita

Blok Stringing Overhead

Blok kabel serat optik (katrol), digunakake kanggo narik kabel serat optik udara utawa tali.Blok Stringing bisa dilengkapi tali pengunci, dilengkapi karo tangan lan pancing swiveling.

Bebas bae kanggo takon babagan pemblokiran stringing kabel serat.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages