Produk Kita

Overhead Tarik Kabel Grip

Genggeman kabel narik nduwur sirah digunakake kanggo narik konduktor terisolasi, kanggo tali lan kabel karo utusan netral.

Iki nampilake struktur bolong, mung kudu tetep ing arah ngelawan kanggo promosi jaringan, kabel utawa konduktor bisa gampang dilebokake utawa dicopot.Kita nyedhiyakake kaos kaki narik kanthi dawa lan beban mekanik sing beda kanggo aplikasi narik.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan grip narik udara iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages