• OUTDOOR DROP CABLE PATCHCORD

    OUTDOOR DROP KABEL PATCHCORD

    Kita seneng ngenalake kabel patch kabel gulung anyar kanggo penyebaran ftth ruangan.Dibandhingake karo kabel patch normal, bisa digawe kanthi dawa sing beda lan diakhiri karo konektor sing beda.Kabel dikuwatake nganggo kawat baja lan rod, sing bakal menehi kekuatan tegangan dhuwur sajrone ruangan ruangan ...
    Waca liyane