Produk Kita

Kabel ADSS multi tube

Kabel ADSS multi tabung minangka jinis kabel serat optik sing non-logam lan mandhiri, dirancang kanggo aplikasi pangeboman lan saluran njaba ing arsitektur loop jaringan lokal lan kampus saka kutub menyang bangunan menyang instalasi kutha-kutha.

Struktur kabel ADSS multi-tabung yaiku desain terdampar, serat optik njero lan pelumas pemblokiran banyu ditambahake menyang tabung serat longgar, lan tabung longgar sing beda-beda dibuwang ing tulangan tengah (FRP).Lan Sawise lapisan terdampar saka tenunan aramid sing Applied liwat klambi ketat utama minangka anggota kekuatan, kabel wis rampung karo HDPE sarung njaba.

Kabel ADSS nyedhiyakake solusi sing efisien lan optimal ing umume kasus kabel pangeboman utawa panyebaran FTTX ing njaba tanduran.Kabeh kabel serat optik Jera lulus tes seri miturut standar IEC 60794, kita duwe laboratorium batin kanggo nindakake inspeksi sajrone produksi saben dina.Tes kalebu tes siklus Suhu lan kelembapan, Tes kekuatan Tensile, tes dampak mekanik, Tes refleksi inti serat optik lan liya-liyane.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan kabel ADSS jera Multi tube.

maca liyane
pungkasan...