Produk Kita

Mounting Brackets Kanggo Kothak Terminasi

Kranjang instalasi kothak mandap dirancang kanggo nyedhiyakake vertex terminal kanggo ndandani kothak distribusi serat optik ing daur ulang tengah lan rute kabel mil pungkasan sajrone pambangunan jaringan serat optik.

Jera serat optik kothak terminal krenjang menehi cara efisien kanggo kothak instalasi nalika siksa dipakani kabel optik lan nyambung kabel pungkasan mil.

Braket instalasi Boxes digawe termoplastik tahan UV berkualitas tinggi lan bisa gampang dipasang ing kutub utawa tembok kanthi pita lan sekrup stainless steel.Aksesoris sing gegandhengan sampeyan bisa nemokake ing grup produk kita.

Jera nyedhiyakake produk baris kabeh kanggo panyebaran garis FTTx udara njero ruangan ruangan lan ruangan, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...